Carregant... (0%)

El projecte Aula 2.0 participa en la “I Trobada Gestió del Canvi en un Entorn TIC”

26 setembre 2011

El Projecte Aula 2.0 estarà entre les empreses més representatives del sector educatiu i tecnològic que participaran a la ‘I Trobada de Gestió del Canvi en un Entorn TIC’, un esdeveniment pioner en el sector que té com a objectiu dotar els docents amb els millors recursos educatius i aportar noves idees per a la introducció de les TIC a les aules.

A la presentació Un dia al col•legi, les empreses integrants del Projecte Aula 2.0 mostraran totes les eines necessàries per a una gestió integral del centre, des de la gestió administrativa fins a la gestió de les aules i els continguts digitals. També es faran demostracions dels diferents recursos i serveis que ofereix el Projecte Aula 2.0, com Aula el Periódico o Lèxit, entre altres.

Digital-Text mostrarà els seus materials multimèdia interactius especialment pensats i elaborats per a l’Escola 2.0 i donarà les claus per al seu màxim aprofitament ja sigui a l’aula, amb el suport de pissarres digitals, projectors i ordinadors, com a casa, amb l’objectiu de donar resposta a les noves realitats de les aules.

Per la seva part, l’entorn virtual d’aprenentatge Plataforma Eleven presentarà el resultat de la seva integració amb la plataforma de gestió Alexia, un producte únic al mercat, ja que permetrà als centres docents centralitzar tota la gestió en un mateix i únic entorn.

La trobada comptarà amb la presencia de la psicòloga social, professora, consultora i responsable principal de l’espai ‘El Caparazón’, que s’encarregarà de la ponència L’impacte de les noves tecnologies en el món educatiu.

L’esdeveniment, organitzat per Cospa&Agilmic pretén, a més, convertir-se en un espai de referència d’intercanvi d’experiències dels centres educatius.

Les jornades se celebraran al HUB de Madrid el dia 29 de setembre i al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) el dia 5 d’octubre.