Carregant... (0%)

Èxit de les III Jornades Projecte Aula 2.0

27 maig 2013

Les Jornades Projecte Aula 2.0 d’enguany han estat tot un èxit. Els assistents a aquestes jornades, que s’han celebrat durant els mesos de març a maig a Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i a València, han pogut conèixer de primera mà les novetats que presenta el Projecte Aula 2.0 de cara al curs vinent.

L’objectiu d’aquestes trobades és donar a conèixer els recursos del projecte i reflexionar sobre com treure el màxim profit de la utilització de les TIC a l’escola per tal que aquestes es converteixin en un recurs realment útil per al treball a l’aula. La presentació de casos d’èxit, en què una escola ha explicat la seva experiència en la utilització de Clickedu, Eleven i Digital-Text, ens ha permès conèixer com s’integren les eines del projecte en el dia a dia d’un centre. Aquest diàleg entre la comunitat educativa i el Projecte Aula 2.0 ha estat un dels eixos d’aquestes jornades.

Les novetats de la plataforma escolar Clickedu i l’Entorn Virtual d’Aprenentatge Eleven, juntament amb els nous llibres de text multimèdia de Digital-Text, aporten solucions completes per fer front al repte de la implantació de les TIC a l’escola. Els nous llibres multimèdia per a 1r d’ESO de Digital-Text compten, entre altres millores, amb una navegació encara més àgil i molts més recursos interactius. A més, el servei d’assessorament, formació i seguiment continuat permet als centres endinsar-se en el procés de digitalització amb seguretat i estalviar feina als docents.

Agraïm sincerament la presència de tots els participants i us convidem, a vosaltres i a tots aquells que vulguin conèixer el Projecte Aula 2.0, a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte, proposta o necessitat que us sorgeixi relacionat amb la implantació i l’ús de les nostres eines a l’escola.