Carregant... (0%)

Digital-Text present a AnTICípate

13 febrer 2014

Els llibres de text multimèdia Digital-Text, juntament amb la plataforma de gestió docent Eleven, estaran presents a AnTICípate, el programa del Govern d’Aragó per a la implantació de llibres de text digitals en escoles públiques o concertades d’aquesta comunitat autònoma.

El Departament d’Educació d’Aragó vol posar a disposició dels centres material curricular digital, com ho són els continguts de Digital-Text, i formació i recursos per al professorat; amb la intenció de promoure la lliure elecció entre el llibre convencional i el digital.

El programa, que es posarà en marxa de cara al proper curs 2014-2015, es proposa coordinar les accions necessàries per tirar endavant iniciatives d’implementació del llibre digital i garantir-ne la sostenibilitat, tot promovent solucions que no incrementin l’esforç econòmic de les famílies.

Digital-Text i Eleven, juntament amb la resta de projectes homologats, presentaran els seus materials interactius als equips directius, coordinadors de TIC i professorat interessat en la jornada de presentació d’AnTICípate, que tindrà lloc el proper divendres 21 de març a Saragossa.