Carregant... (0%)

Digital-Text participa a les taules rodones d’Aula 2014

24 febrer 2014

El director comercial de Digital-Text i Eleven, Aitor Mensuro, ha estat un dels professionals convidats a participar a les taules rodones organitzades en el marc de la fira educativa Aula de Madrid, celebrada del 19 al 23 de febrer.

Els col·loquis, organitzats pel diari Magisterio sota el títol Trends for Education (tendències en educació), proposaven una reflexió al voltant de l’aula del segle XXI: Hem de canviar la manera d’ensenyar? Canvia el concepte de professor?

En representació de tot l’equip de Digital-Text i Eleven, Mensuro va participar en la primera taula, que duia el nom de “Mapa de aprendizaje” i tractava d’establir què és aprendre a l’escola d’avui. Ell i d’altres professionals del sector van defensar la insuficiència de les eines tradicionals i van estar d’acord en afirmar que les noves tecnologies com els llibres digitals i els entorns virtuals d’aprenentatge afavoreixen el protagonisme dels alumnes i els motiven a aprendre.