Carregant... (0%)

Digital-Text, promotors de l’ITWorldEdu’14

25 febrer 2014

Un any més, Digital-Text va estar present al congrés barceloní ITWorldEdu, que continua sent un punt de trobada, de referència i d’integració entre el sector tecnològic i l’àmbit educatiu.

La que era la sisena edició del congrés va tenir lloc els dies 20 i 21 de febrer i es va centrar en un dels temes de més actualitat en l’àmbit de les tecnologies educatives: l’impacte i l’avenç dels dispositius mòbils a l’escola i les aplicacions educatives emergents.

Digital-Text va acudir a la cita com a promotor de l’esdeveniment, juntament amb d’altres projectes que formen part del clúster Edutech, una concentració de 23 empreses que aposten pel canvi educatiu i han volgut unir-se per sumar forces en el foment de l’ús de les TIC a l’aula. Segons Patrícia Remiro, manager del clúster, que les empreses que l’integren hagin anat al congrés en bloc, ha afavorit una “imatge de coherència i de visió de conjunt”.