Carregant... (0%)

Primers webinars Eduland

14 juliol 2014

La nova comunitat docent en línia ja ha celebrat dos webinars sobre innovació educativa i l’equip de Digital-Text no ens els hem volgut perdre.

El primer, dedicat al model Flipped Classroom i impartit per Raúl Santiago, de la Universidad de La Rioja, va tenir lloc el passat 26 de juny. En Raúl ens va mostrar a la seva videoponència aquesta nova manera de concebre l’activitat a classe que s’està estenent cada vegada més entre els nostres docents. També va donar claus per començar a aplicar aquest canvi de model a poc a poc i ens va recomanar visitar el web The Flipped Classroom per veure’n mostres de casos pràctics.

El segon webinar, que es va celebrar el passat dijous 10 de juliol i va reunir bastants docents malgrat les dates estiuenques, el va impartir Xavier Suñé, assessor en tecnologies aplicades a l’educació del Servei Educatiu del Tarragonès, i va tractar una altra tendència educativa emergent: el Mobile Learning. En Xavier ens va animar a recapacitar sobre el concepte d’aula i a aprofitar els avantatges pedagògics dels dispositius mòbils en combinació amb altres tecnologies (xarxes socials, cloud computing, realitat augmentada, etc.).

Sembla que el debat i les preguntes que van quedar pendents en les dues ocasions seguiran a Twitter (#FlippedEduland, #MLearnEduland) i en els Grups de treball sobre cadascun dels temes a Eduland, que tampoc ens perdrem.

Els vídeos de les dues ponències es compartiran al canal de Youtube de la comunitat.

I vosaltres, hi heu assistit? Què us sembla la Flipped Classroom i el Mobile Learning?