Carregant... (0%)

Digital-Text publica The Flipped Classroom, un llibre electrònic de metodologia per a docents

16 octubre 2014

Amb l’objectiu de contribuir a l’anàlisi i reflexió sobre el canvi de model educatiu, Digital-Text publica The Flipped Classroom. Cómo convertir la escuela en un espacio de aprendizaje; un llibre electrònic sobre innovació pedagògica escrit per Raúl Santiago, de la Universidad de La Rioja, i Javier Tourón i Alicia Díez, de la Universidad de Navarra.

Aquest llibre de metodologia no només ofereix una àmplia selecció d’eines i recursos per ajudar els professors a dissenyar materials per al seu model de classe inversa, sinó que també s’articula al voltant d’un conjunt d’idees que configuren una manera diferent d’entendre l’escola i el paper del docent.

Entenent que el professor ja no és l’única font de coneixements i que els llibres no contenen ni poden contenir tot el coneixement, Díez, Santiago i Tourón conceben l’escola com un àmbit d’aprenentatge i no d’ensenyament, i intenten connectar la teoria —aquesta visió de l’escola del futur— amb la pràctica més recent, és a dir, amb les experiències reals de docents que ja visualitzen aquesta escola en constant renovació.

The Flipped Classroom. Cómo convertir la escuela en un espacio de aprendizaje és el primer llibre electrònic d’una nova sèrie de llibres sobre metodologies educatives de Digital-Text, i es pot aconseguir a l’iBook Store d’Apple, a la secció de Llibres de Google Play i a Amazon.