Carregant... (0%)

Digital-Text publica Metodologías inductivas, el segon llibre electrònic de la nova col·lecció #InnovaciónEdu

16 desembre 2014

Cada vegada hi ha més docents convençuts que és possible millorar l’aprenentatge dels seus alumnes i que busquen exemples i orientació per fer-ho. On es poden trobar? Des de Digital-Text els convidem a descobrir el nostre nou llibre electrònic: Metodologías inductivas. El desafío de enseñar mediante el cuestionamiento y los retos.

Firmat pels professors Alfredo Prieto i David Díaz, de la Universidad de Alcalá, i Raúl Santiago, de la Universidad de La Rioja, aquest llibre està dirigit a docents que vulguin aconseguir aprenentatges de més contingut, qualitat i aplicabilitat; a professors i professores que desitgen ajudar els seus alumnes a desenvolupar les competències que necessiten al segle XXI. En aquest llibre s’aborden una sèrie de metodologies d’aprenentatge inductiu, se n’expliquen les peculiaritats i la manera de dur-les a terme, i es mostren exemples d’activitats i exercicis que ajudaran els docents a implementar-les.

Tant els autors com els editors de l’obra creiem que un coneixement profund sobre les possibilitats i avantatges que ens ofereixen les metodologies inductives impulsarà els docents a experimentar-hi, i els animarà a utilitzar-les amb més profusió a les classes amb els seus alumnes.

Metodologías inductivas és el segon llibre electrònic de la nostra nova col·lecció #InnovaciónEdu, dedicada a les pedagogies emergents i amb vocació de transformar la manera d’ensenyar de professors i professores. El primer llibre de la sèrie, The Flipped Classroom. Cómo convertir la escuela en un espacio de aprendizaje, és número u de la seva categoria a Amazon.

Els dos llibres electrònics es poden aconseguir a Google PlayAmazon i iTunes.