Carregant... (0%)

Mobile Learning: noves realitats a l’aula

04 març 2015

Digital-Text llança un nou llibre electrònicMobile Learning: nuevas realidades en el aula, el tercer títol de la sèrie #InnovacionEdu sobre noves metodologies per a docents.

El llibre aborda l’aprenentatge mòbil i les eines per dur-lo a terme, una qüestió de molta actualitat i gran rellevància en el canvi de model d’ensenyament i d’educació pel qual advoca la col·lecció, que inclou dos títols anteriors: The Flipped Classroom. Cómo convertir la escuela en un espacio de aprendizaje Metodologías inductivas. El desafío de enseñar mediante el cuestionamiento y los retos.

Com en el cas dels seus predecessors, estem davant d’un llibre d’avantguarda que realitza un recorregut pels dispositius mòbils i les possibilitats del M-learning, ofereix pautes per a la creació de continguts amb apps mòbils i per al disseny d’activitats per a Mobile Learning, i ens descobreix el treball col·laboratiu a través d’aquests dispositius.

Si els dos primers llibres electrònics de la sèrie s’enfocaven cap a la personalització de l’aprenentatge i el protagonisme de l’alumne davant el professor, aquest destaca per la seva transversalitat, en la mesura que fa possible un aprenentatge no només centrat en l’alumne, sinó ubic.

En motiu de la seva publicació, Raúl Santiagoprofessor de la Universidad de La Rioja i coordinador de la col·lecció, ens ha concedit una entrevista per parlar-nos de la idea que anima #InnovacionEdu, a qui van destinats els seus llibres, qui els escriu i la finalitat pràctica amb què s’han concebut.

Mobile Learning: noves realitats a l’aula està disponible a iTunes/iBookstoreAmazon i Google Play.