Carregant... (0%)

II Congrés europeu sobre flipped classroom

22 abril 2016

Els docents de l’Estat espanyol tenen l’oportunitat d’assistir al II Congreso Europeo Flipped Classroom, que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig de 2016 a Saragossa, sota el títol: ¿Te atreves a dar la vuelta a la educación?.

L’esdeveniment arriba aquest any a la capital aragonesa, després d’unes quantes edicions internacionals en diversos llocs del món, com ara Kansas, Texas, Atlanta, Dubai o Queensland.

En aquesta ocasió, el congrés comptarà amb la presència dels creadors i principals impulsors de l’enfocament flipped classroom, els nord-americans Jon Bergmann i Aaron Sams, els quals aportaran la seva visió sobre la dinàmica que segueix aquesta model d’ensenyança-aprenentatge i ens mostraran l’evolució que ha patit des dels seus orígens fins a l’actualitat.

El congrés també ens oferirà ponències d’altres experts, com Raúl Santiago, principal impulsor i referent d’aquest model a l’Estat espanyol. Santiago és l’autor del llibre electrònic Flipped Classroom. Cómo convertir la escuela en un espacio de aprendizaje, de la sèrie #InnovaciónEdu de Digital-Text, que ja fa temps que és número 1 en vendes a l’apartat d’Educació d’Amazon.

El II Congreso Europeu Flipped Classroom serà una trobada oberta en la qual professors de tot l’Estat compartiran les experiències relacionades amb l’aplicació d’aquest enfocament didàctic a les seves aules.

L’assistència al congrés serà acreditada per la Universidad de Zaragoza amb 1,8 crèdits en concepte de formació contínua del professorat. A més, la Fundación General de la Universidad de la Rioja expedirà un diploma digital als assistents.

Com a empresa pionera i líder en innovació educativa a través de continguts digitals, Digital-Text també participarà al congrés tot presentant un concepte innovador de llibre de text digital, el projecte Tangram, que permet utilitzar el model flipped classroom a les aules de Secundària.

Consulta el web www.flipconspain.com per a més informació sobre els ponents, programa i inscripcions de l’esdeveniment.