Carregant... (0%)

IV trobada d’experiències d’innovació educativa

06 maig 2016

El proper Encuentro Utopías Educativas 2016 (abans Edutopía) arribarà a la quarta edició els dies 27 i 28 de maig a Saragossa. Com en les edicions anteriors, ofereix un fòrum obert als docents, per als docents i fet per docents, per a l’intercanvi d’experiències innovadores dutes a terme a l’aula de qualsevol nivell educatiu, des de l’infantil fins a la universitat.

Com en edicions anteriors, gairebé 300 professors de diverses escoles i instituts de tota Espanya es converteixen en alumnes durant els dos dies que dura la trobada.

Els docents assistents debatran sobre diferents aspectes de l’educació: llibres de text, llibre digital, deures, etc., però sobretot, el que més valoren tots els assistents són les gairebé 50 experiències innovadores que es veuen cada any als tallers i que actualment hi ha a les aules espanyoles.

Digital-Text no faltarà a la cita, com ha fet des del principi de la trobada. Hi podràs conèixer Tangram, el nostre projecte nou de llibre digital per a l’ESO, la sèrie #InnovaciónEdu per a la formació del professorat sobre innovació educativa i saber més coses sobre Eduland, la comunitat més gran en línia de professors innovadors de tot el món de parla hispana.

Pots consultar el programa detallat de la trobada i fer la inscripció a http://blog.utopiaseducativas.net.