Carregant... (0%)

El paper del llibre de text en un projecte d’innovació educativa

26 maig 2016

En un projecte educatiu en què es persegueix la innovació en el procés d’ensenyament-aprenentatge, el llibre de text hi té un lloc únicament si es pot adaptar a diferents usos i aplicacions. Només així resulta útil, com a suport al docent, en lloc d’una guia estricta de la programació didàctica, com en èpoques passades.

Per exemple, algunes metodologies d’aprenentatge que es poden dur a terme mitjançant llibres de text realment flexibles són:

InfografiesCAT03

Són els nous llibres de text digitals, com els llibres Tangram per a l’ESO, els que, per la seva naturalesa, es poden utilitzar aplicant qualsevol d’aquestes metodologies, i afavorir que els alumnes desenvolupin diferents habilitats i coneixements segons el tipus d’enfocament escollit pel docent en cada moment, no pel propi llibre.

Demana la llicència Demo i comprova-ho.